Fasadtvättning i Kungälv

Välkommen till Bartela Måleri AB

Fasadtvättning med fantastiskt resultat!

 

Ser din fasad lite gråmulen ut? Behövs det en fasadtvättning? Eller behövs din byggnad rengöras på djupet för att få bort röta, svampangrepp och fula fläckar? På Bartela Måleri AB förser vi dig med en duktig målare som putsar till och grovrengör din fasad med en fasadtvättning innan målarmomentet tar vid. Vi är belägna i Kungsbacka och åtar oss både stora och mindre måleriuppdrag. Vi är målarmästaren som ser till att ditt hus sticker ut till det bättre. Vi byter delar eller hela fasader som gått sönder för att förkorta renoverings tiden. Vad som är väldigt viktigt för oss är att vi tvättar och målar taken samt att vi har egna rull-ställningar vilket går väldigt fort för oss att både bygga och flytta.

En känsla och ett öga för kvalitet

När huset är smutsigt kan det vara enkelt att bara kamouflera det genom att slänga på ny färg och vips så är byggnaden som ny igen. Men så enkelt är det inte och om du slarvar så kan det stå dig dyrt. På Bartela Måleri AB vet vi målare hur viktigt det är att rengöra grundligt först innan ommålning. Som målare är det en dödssynd att inte göra basjobbet klart först innan ytan poleras och färgsätts. Om smuts, röta och flagor fortfarande gömmer sig under ytan så är det bara en tidsfråga innan färgen kommer att förstöras och jobbet måste göras om på nytt. Låt oss ta oss an din fasad och göra jobbet från A till Ö – det vinner du och ditt hus på!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Bartela Måleri AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Fasadtvättning i Kungälv

En målarpartner att lita på

En målare för såväl gammalt som nytt

På Bartela Måleri AB begränsar vi oss inte till nybyggnationer eller enbart renoveringsobjekt. Oavsett om ditt hus befinner sig i sina bästa år, eller om det är en riktig ungdom, så tar vi oss an både målning och rengöring. Ett äldre hus kan kräva mer och arbetet kan ta lite längre tid, men det är det värt när du ser slutresultatet.

 

Färgsättningsförslag

Har du svårt att bestämma dig för vilken kulör ditt hus ska ha? Lugn, för det momentet, hur svårt det än må vara, är faktiskt riktigt roligt. Med oss bakom dig, får du goda idéer och färgsättningsförslag som lämpar sig för både ditt hus och ditt kvarter. Vi kommer med förslag, lyssnar på dina önskemål och tillsammans beslutar vi vad som är rätt.

Våra tjänster

Invändig målning - Bartela Måleri AB

Invändig målning

Fasadmålning - Bartela Måleri AB

Fasadmålning

Tapetsering - Bartela Måleri AB

Tapetsering

Ditt självklara val när du vill hitta din målare i Västra götaland!

Kontakta oss

Du vet väl att du har rätt till ett ROT-avdrag upp till 30%

Ett hus bör alltid målas om i samma färgtyp som tidigare för att nå de bästa förutsättningarna för ett långt liv. Om huset är målat med alkydfärg bör du fortsätta med samma färgtyp. Detsamma gäller andra färgtyper som linoljefärg o s v. Experimentera inte för mycket, även om du är en ombytlig person. Ditt hus mår bäst av rutiner, även om kulörvalet har rätt att variera en aning.

Proffsmålning till överkomligt pris

Som kund vill vi självklart att du alltid ska vara nöjd och detta till ett rimligt pris. Oavsett uppdrag ger vi dig ett så förmånligt pris som möjligt och vi tummar aldrig på kvaliteten på vårt arbete. Be om ett kostnadsförslag så är vi snart på gång. Vi ser fram emot att få tvätta och måla just ditt fantastiska hus! Kontakta oss för en fasadtvättning redan idag.

Före/Efter dörr:

Före/Efter tak:

Före/Efter fasad: